Tanúsítványok

 

Pellini tanúsítványA Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001:2008 és UNI EN ISO 22005:2008 nemzetközi szabványokat alkalmazza, amelyek garantálják a: gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, elektronikusan ellenőrzött tökéletes őrlést, gyártás folyamatos ellenőrzését, szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. A Pellini Bio kávéi megfelelnek a nemzetközi Bio szabályozásoknak, mely termékek magyarországi forgalmazása is az előirt szabályok szerint történik. A Pellini Bio kávé hazai forgalmazásának, raktározásának körülményeit a Hungária Öko Garancia Kft. (kódszám: HU-ÖKO-02) tanúsítja. 

 

 Pellini tanúsítványok

 

Pellini Caffee Tasting

 

A független nemzetközi kávészakértők a legjobb kávé díjával jutalmazták Olaszországban, mely az egyik legnagyobb elismerés a szakma részéről. 

 

Certiquality 2013

A Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001:2008 és UNI EN ISO 22005:2008 nemzetközi szabványokat alkalmazza, amelyek garantálják a: gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, elektronikusan ellenőrzött tökéletes őrlést, gyártás folyamatos ellenőrzését, szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. A Pellini kávék teljes termelési folyamata megfelel a nemzetközi élelmiszer-biztonsági előírásoknak.


ÖKO Garancia - Cady-Trade

A Pellini Bio kávéi megfelelnek a nemzetközi Bio szabályozásoknak, mely termékek magyarországi forgalmazása is az előírt szabályok szerint történik. A Pellini Bio kávé hazai forgalmazásának, raktározásának körülményeit a Hungária Öko Garancia Kft. (kódszám: HU-ÖKO-02) tanúsítja.

 

Pellini Kosher tanúsítvány

 

A Pellini kávék megfelelnek a kóser követelményeknek.

 

 

Megtekinthető Pellini tanúsítványok


Pellini Coffee Tasting BRC 2013 IMC 2013 iQNet 2013
IFS 2013 Kosher OU 2012 Certiquality 2013 ÖKO Garancia

 

Hírek, cikkek és érdekességek

Víz világnapja - március 22.

Víz világnapja - március 22.


A vízvezetékrendszerben található lerakodások, klór, ólom és egyéb n…

Kávékóstolás művészete workshop

Kávékóstolás művészete workshop


Hogyan ismerjük fel a hibákat? Mi a hasonlóság a bor és a kávé kósto…

Keress minket Facebook-on

Elérhetőségünk

 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/a

Minden munkanapon 07:30 - 16:00

+36 (1) 477 7020

 info@pellinicaffe.hu