Tanúsítványok

 

Pellini tanúsítványA Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001:2008 és UNI EN ISO 22005:2008 nemzetközi szabványokat alkalmazza, amelyek garantálják a: gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, elektronikusan ellenőrzött tökéletes őrlést, gyártás folyamatos ellenőrzését, szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. A Pellini Bio kávéi megfelelnek a nemzetközi Bio szabályozásoknak, mely termékek magyarországi forgalmazása is az előirt szabályok szerint történik. A Pellini Bio kávé hazai forgalmazásának, raktározásának körülményeit a Hungária Öko Garancia Kft. (kódszám: HU-ÖKO-02) tanúsítja. 

 

 Pellini tanúsítványok

 

Pellini Caffee Tasting

 

A független nemzetközi kávészakértők a legjobb kávé díjával jutalmazták Olaszországban, mely az egyik legnagyobb elismerés a szakma részéről. 

 

Certiquality 2013

A Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001:2008 és UNI EN ISO 22005:2008 nemzetközi szabványokat alkalmazza, amelyek garantálják a: gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, elektronikusan ellenőrzött tökéletes őrlést, gyártás folyamatos ellenőrzését, szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. A Pellini kávék teljes termelési folyamata megfelel a nemzetközi élelmiszer-biztonsági előírásoknak.


ÖKO Garancia - Cady-Trade

A Pellini Bio kávéi megfelelnek a nemzetközi Bio szabályozásoknak, mely termékek magyarországi forgalmazása is az előírt szabályok szerint történik. A Pellini Bio kávé hazai forgalmazásának, raktározásának körülményeit a Hungária Öko Garancia Kft. (kódszám: HU-ÖKO-02) tanúsítja.

 

Pellini Kosher tanúsítvány

 

A Pellini kávék megfelelnek a kóser követelményeknek.

 

 

Megtekinthető Pellini tanúsítványok


Pellini Coffee Tasting BRC 2013 IMC 2013 iQNet 2013
IFS 2013 Kosher OU 2012 Certiquality 2013 ÖKO Garancia

 

Hírek, cikkek és érdekességek

Kávékóstolás művészete workshop

Kávékóstolás művészete workshop


Hogyan ismerjük fel a hibákat? Mi a hasonlóság a bor és a kávé kósto…

Miként kóstol egy kávét egy szakavatott borkedvelő?

Miként kóstol egy kávét egy szakavatott borkedvelő?


Abból indult ki, hogy hozzáértő kóstolással valószínűleg ugyanúgy nö…

Keress minket Facebook-on

Elérhetőségünk

 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/a

Minden munkanapon 07:30 - 16:00

+36 (1) 477 7020

 info@pellinicaffe.hu